El Gegant que baixa de la Muntanya

by ElGegant.cat

/
  • Streaming + Download

    Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.
    Purchasable with gift card

      name your price

     

1.
Hola, hola 03:03
Hola, hola i com esteu sóc el gegant de la muntanya Hola, hola ja soc aquí Sóc el gegant voleu jugar amb mi. La la la la la … CONTE: Vet aquí que una vegada hi havia un Gegant, el Gegant de la muntanya el més gran dels cantants, Vivia en una cova a la muntanya del Montcau. Li agradava la xerinola No parava de fer sarau. Cada dia al dematí quan cantava el gall qui qui ri qui, el gegant mig adormit s’aixecava del seu llit, es fregava molt be els ulls fug…. fug… fug….fug…. i sense gaire escarafalls feia uns quants badalls s’estirava, nyec…nyex… nyec….. s’espolsava puf… puf… puf… puf i cap esmorzar que tenia molta gana! No us podeu pas imaginar el què menjava! 10 litres de llet de llet amb cereals I 3 quilos de magdalenes ai ves tu quin animal! i després tot seguit per tal de fer-li profit de la muntanya baixava a buscar algun amiguet per poder jugar i fer tabola i cantar a tort i a dret.. la cançó que més li agradava…
2.
El gegant de la muntanya tot el dia va cantant El cargol li treu la banya i ell se’l mira tot jugant Tots els seus amics l’animen a que segueixi cantant per trobar homes i dones I tots junts gaudir jugant Qui canta els seus mals espanta canta el gegant sense por va buscant una geganta que li canti una cançó Qui canta els seus mals espanta canta el gegant sense por va buscant nenes i nens i tots junts anar a córrer món El gegant ens convida a passar una estona amb ell Cantant t’omples d’alegria i així omplim el farcell Té sorpreses amagades que es troben dins del seu barret Si les vols descobrir jo te les ensenyaré Qui canta els seus mals espanta canta el gegant sense por va buscant una geganta que li canti una cançó Qui canta els seus mals espanta canta el gegant sense por va buscant nenes i nens i tots junts anar a córrer món Baixava de la muntanya a ritme de valset fins trobar alguna plaça de poble o ciutat aleshores convidava a pares i canalla a compartir experiències i encomanar-los les seves ganes de viure tot aprenent danses jocs i moltes cançons! Us he de dir, també que era un gegant molt especial jugant amb les paraules era genial.
3.
4.
Sol solet 01:53
Sol solet Sol solet vine’m a veure Vine’m a veure Sol solet vine’m a veure que tinc fred Si tens fred posa’t la capa Posa’t la capa Si tens fred posa’t la capa i el barret El pobre sol, solet, no té capa, no té capa; el pobre sol, solet, no té capa ni barret. Si Sant Josep ho vol
farà bon dia, farà bon dia.
 Si Sant Josep ho vol
farà bon dia i bon sol.
5.
6.
Cargol, treu banya, puja a la muntanya; cargol, treu vi, puja al muntanyí. Cargol, treu banya, puja a la muntanya; cargol bover, jo també vindré. Cargol, treu banya, puja a la muntanya; cargol, treu vi, puja al muntanyí. Cargol, treu banya, baixa de la muntanya; cargol bover, jo també vindré.
7.
8.
Rap màgic 01:23
9.
10.
Gran viatge 00:17
11.
Peix peixet 01:35
12.
13.
14.
15.
L'elefant 01:49
16.
Rotllanes 00:31
17.
18.
19.
20.
21.
22.
El comiat 00:20
23.
24.

credits

released March 24, 2014

license

all rights reserved

tags

about

ElGegant.cat CT, Spain

El gegant de la muntanya us convida a que passeu bones estones amb els vostres fills i filles tot jugant amb ells, cantant les cançons de tota la vida i descobrint-ne de noves.

contact / help

Contact ElGegant.cat

Streaming and
Download help

Report this album or account

If you like ElGegant.cat, you may also like: